Disney Lorcana karte TCG

Disney Lorcana The First Chapter Starter Deck Cruella DeVile (Emerald) / Aladdin (Ruby)

Šifra artikla

28002

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

20,00 €

Webshop cijena

20,00 €

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Sadrži 1 početni deck od 60 karata (uključujući 2 folijske karte), 11 brojača štete, 1 papirnatu podlogu za igru, 1 papirnati žeton za praćenje, 1 list s pravilima za brzi početak i 1 BONUS booster paket od 12 nasumičnih karata.

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
PS5
U dolasku
69,00 €
79,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
69,00 €
79,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
52,00 €
59,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
99,00 €
Loading...