Igre

NS igra Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set

Šifra artikla

50581

Dostupnost

U dolasku

Cijena u dućanu

469,00 kn

Webshop cijena

469,00 kn

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu te odaberete preuzimanje u poslovnici. Sustav će ponuditi poslovnice u kojima su dostupni artikli iz košarice.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate neku od naših maloprodajnih poslovnica.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

IGRA
• Doživite priču o DRAGON BALL Z-u od epskih događaja do lakih sporednih zadataka, uključujući nikad viđene trenutke priče koji prvi put odgovaraju na neka goruća pitanja o ZMAJSKOJ BALI!

• Igrajte kroz ikonične bitke DRAGON BALL Z na ljestvici za razliku od bilo koje druge. Borite se na prostranim ratištima s uništavajućim okruženjima i doživite epske bitke šefova protiv najpoznatijih neprijatelja (Raditz, Frieza, Cell itd.). Povećajte svoju snagu pomoću RPG mehanike i prihvatite izazov!

• Nemojte se boriti samo kao Z Fighters. Živite poput njih! Ribolovite, letite, jedite, trenirajte i borite se na svom putu kroz DRAGON BALL Z sage, sklapajući prijateljstva i izgrađujući odnose s masovnom glumačkom figurom LIKOVA ZMAJA.

NOVI POSTAVLJA SE SNAGU
• Idite dalje od povijesti DRAGON BALL Z -a i doživite 2 dodatne bitke sa šefovima, uz set New Power Awakens! Ovladajte snagom bogova da izazovete lorda Beerusa i idete dalje od toga da se borite protiv Zlatne frize sa snagom Super Saiyan Blue!

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
349,00 kn 399,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
129,00 kn 149,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
229,00 kn 249,00 kn
Novo Uskoro
U dolasku
229,00 kn 249,00 kn
Loading...