Tečaj:
1 EUR = 7,53450 kn

Konzole

NS Nintendo Switch igraća konzola Pokemon Scarlet Violet Edition G/R

Šifra artikla

50646

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

3.699,00 kn (490,94 €)

Webshop cijena

3.699,00 kn (490,94 €)

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Datum Izlaska: 4.11.2022Nintendo Switch – OLED model: Pokémon Scarlet & Violet Edition
Nintendo Switch – OLED model: Pokémon Scarlet & Violet Edition sustav sadrži posebne ilustracije legendarnih Pokémona koji se pojavljuju u igrama Pokémon Scarlet i Pokémon Violet, Koraidon i Miraidon, kao i partner Pokémon Sprigatito, Fuecoco i Quaxly.

Sjajno bijelo postolje s ilustracijama legendarnih Pokémona

Na površini sjajnog bijelog priključka, legendarni Pokémon Koraidon i Miraidon prikazani su u bojama svojih verzija. Donja lijeva strana stražnjeg dijela postolja ima motiv Poké lopte.

Hardver sa slikom 3 partnerska Pokémona

Posebna ilustracija koja prikazuje tri Pokémona koje možete odabrati kao svog prvog partnera u igrama, Sprigatito, Fuecoco i Quaxly, krasi stražnju stranu sustava uz simbole koji se pojavljuju u igrama.

Posebno dizajnirani Joy-Con kontroleri

Priloženi Joy-Con kontroleri imaju glavne boje Pokémon Scarlet i Pokémon Violet i ukrašeni su odgovarajućim grbovima škola iz igara, Naranja Academy i Uva Academy.

Uključuje:

• Nintendo Switch – OLED model konzole (poseban dizajn)

• Joy-Con (L)/(R) kontroleri (poseban dizajn)

• Joy-Con remen (poseban dizajn)

• Nintendo Switch Dock (poseban dizajn)

• Joy-Con grip

• Nintendo Switch AC adapter

• HDMI kabel velike brzine

• Sigurnosni vodič

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
199,00 kn
(26,41 €)
Novo Uskoro
U dolasku
399,00 kn
(52,96 €)
Novo Uskoro
U dolasku
129,00 kn
(17,12 €)
Novo Uskoro
U dolasku
299,00 kn
(39,68 €)
349,00 kn
(46,32 €)
Loading...