Pokemon karte TCG

Pokemon SV2 Paldea Evolved Build & Battle Box (Pokemon Karte TCG)

Šifra artikla

22231

Dostupnost

Nedostupan

Cijena u dućanu

79,00 €

Webshop cijena

60,00 €

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Svaka kutija je uključivala deck od 40 karata spreman za igranje plus četiri Paldea Evolved booster paketa za potencijalnu integraciju korisnih karata u njega. deckovi su se sastojali od dvije od četiri moguće grupe karata, uključujući promotivnu karticu alternativne umjetnosti, kao i 17 osnovnih energetskih karata i izbor karata za trenere. Moguće promotivne kartice uključivale su Baxcalibur, Tinkaton, Murkrow i Pelipper. Paldea Evolved Build & Battle Boxes kategorizirani su kao Play Level 2.

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
72,00 €
79,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
53,00 €
59,00 €
Novo Uskoro
PS5
U dolasku
72,00 €
79,00 €
Novo Uskoro
PS5
U dolasku
53,00 €
59,00 €
Loading...