Pokemon karte TCG

Pokemon SV4.5 Paldean Fates Elite Trainer Box

Šifra artikla

22409

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

69,00 €

Webshop cijena

49,00 €

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:

Svaki Trainer Box sadrži: 9 boostera, 1 Promo karta, 65 sleevova, 1 Upute za igrače, 1 vodič za igrače, 1 referencu pravila, 6 brojača oštećenja, 1 kockicu za bacanje novčića, 2 markera stanja, 1 kolekcionarsku kutiju s razdjelnicima i 1 karticu s kodom

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
U dolasku
32,00 €
39,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
13,00 €
17,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
12,00 €
14,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
12,00 €
14,00 €
Loading...