Yu-Gi-Oh karte TCG

Yu-Gi-Oh SD Realm of Light (Reprint)

Šifra artikla

21130

Dostupnost

Dostupan

Cijena u dućanu

13,00 €

Webshop cijena

13,00 €

* WEBSHOP cijena proizvoda prikazana na ovim internet stranicama odnosi se na uvjete kupovine i dostave putem SophosLab Gameshop internet trgovine (webshopa). Proizvod možete kupiti po webshop cijeni i u našim poslovnicama, ali samo ako napravite webshop narudžbu sa jednokratnim načinom plaćanja, te odaberete preuzimanje u poslovnici.
** Podatak o raspoloživosti je informativan i zbog brze prodaje robe ne možemo jamčiti njegovu točnost. Pozivamo Vas da radi provjere dostupnosti artikla kontaktirate našu maloprodajnu poslovnicu.
*** Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Sophos Lab Rijeka d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima.
Za sve eventualne nejasnoće slobodni ste nas kontaktirati na e-mail

Opis artikla:
Realm of Light fokusira se na temu Lightsworn decka, koji je vrlo popularan deck niz godina; ponovni ispisi Lightsworn kartica bili su primarni pokretači za druge proizvode. Svjetlosna čudovišta blagoslovljena su nevjerojatnim efektima, visokim ATK/DEF-om ili oboje; ovaj Structure Deck dolazi s najmoćnijim silama zakletih Svjetlosti.

Lightsworn nikad prije nije imao čudovišta s dodatnim deckom, ali sve se mijenja s potpuno novim Synchro Monsterom, Michaelom, Arch-Lightswornom, koji može protjerati bilo koju neprijateljsku kartu dok ponovno puni vaš deck i vaše životne bodove! deck također uključuje 2 čudovišta Lightsworn Tuner! Konačno, ranjivost Lightsworn decka konačno je ispravljena s Lightsworn Sanctuaryjem, svjetskom premijerom Spell kartice!

Realm of Light Structure deck dolazi s ukupno 41 kartom:

2 Ultra rijetka
2 super rijetka
37 Commons

Nadolazeći artikli:

Novo Uskoro
PS5
U dolasku
69,00 €
79,00 €
Novo Uskoro
U dolasku
59,00 €
Novo Uskoro
PS5
U dolasku
59,00 €
Novo Uskoro
PS5
U dolasku
49,00 €
Loading...